Kouluttajat

Parhaat asiantuntijat palveluksessasi.

Ari Pennanen

Professori
Vastaan Haahtelalla strategian ja tuotekehityksen koordinoinnista ja simulaatiomallinnuksen systeemisuunnittelusta. Strateginen tilamitoitus on käyttäjän ja omistajan tarpeet mitattavaksi tekevä menetelmä, joka on kehitetty tehostamaan rakennus- ja kiinteistöalan toiminnallista arvon tuottoa. Tilojen on tarkoitus palvella toimintaa, ei toisinpäin!

Erkki Teittinen

DI
Johdan Realaizerin monia asiakkuuksia ja vastaan myös Kustannustieto TAKU® -ohjelmistosta. Vastasin Realaizerin ensimmäisen julkaisun kehittämisestä ja minulla on yli 30 vuoden kokemus kustannuslaskennasta ja projekti-toiminnasta. Lisäksi olen kouluttanut rakentamistaloutta ja ohjelmistojen käyttöä yli 25 vuotta.

Maarit Mäkikyrö

DI
Vastaan Realaizer Academystä ja asiakkaidemme kouluttamisesta. Olen työskennellyt kiinteistöalalla jo lähes 20 vuotta erilaisissa tehtävissä konsultoinnista, projektijohdosta ja manageerauksesta kiinteistökehitykseen ja vuokraukseen. Haluan haastaa itseäni jatkuvasti kehittymään ja oppimaan uutta. Missioni on, että mahdollisimman moni onnistuisi rakennushankkeessaan paremmin.

Markus Mikkola

Arkkitehti
Vastaan Haahtelalla strategisen tilasuunnittelun liiketoiminnasta. Olen toiminut lukuisissa arkkitehtuuri- ja kiinteistökehitystehtävissä läpi urani. Onnistunut ongelmien ratkaisu vaatii sekä inhimillisten että strategisten tekijöiden huomioonottamista.

Riku Mäkinen

DI, KTM
Työskentelen Realaizerin parissa asiakkuuksien ja myynnin saralla. Vastaan lisäksi Kannattavuus-moduulista, jonka sisältöön teknis-kaupallinen koulutukseni on antanut hyvät lähtökohdat. Saan onnistumisen elämyksiä, kun numerot loksahtavat paikoilleen ja pystyn näyttämään asiakkaalle, millä tavalla Realaizer voi auttaa päätöksenteossa. 

Tommi Peltonen

DI
Vastaan Haahtelalla projektinhallinnan työkalujen ja prosessien kehittämisestä. Tämän lisäksi olen toiminut rakentamistalouden tutkijana, toistakymmentä vuotta rakennuttamistehtävissä sekä luennoitsijana mm. rakennuttajapätevyyden koulutuksissa. Haluan kehittää Realaizeria käytännönläheisesti, jotta fokuksen pitäminen oikeissa asioissa olisi helpompaa ja helpompaa.

Tuomas Lammi

DI
Vastaan Tontti- ja Korjausohjelma-moduuleista. Lisäksi vedän tuotekehitystiimiä. Olen luonteeltani rauhallinen ja pohdiskeleva tutkijatyyppi ja suhtaudun intohimoisesti teorian pohjalta kehitettyjen menetelmien kaupallistamiseen. Saan kehuja siitä, että jaksan selittää vaikeatkin asiat niin, että varmasti kaikki ovat ymmärtäneet pointin.